VoldaStil

Voldastil er en ny side på Peikestokken.no hvor det skal handle om mote og stil.
av Oda Marie Midbøe

Her skal vi ukentlig oppdatere deg på shopping i Volda og omegn, og nyheter om mote og skjønnhet. Du får også se intervjuer med inspirerende mennesker og bloggere.

Hvorfor voldastil?
Volda bugner over av spennende mennesker, som alle uttrykker seg gjennom klær og stil på en eller annen måte. Likevel bor vi blant fjord og fjell der shoppingmulighetene kan oppleves som små. Naturen øker ikke heller lysten til å ta på seg de høye hælene, det tynne, vakre skjørtet eller den fineste silkekjolen. Dette vil vi gjøre noe med!

Inspirasjon
Mote handler ikke om pengebruk og status, men om utfoldelse av personlighet og uttrykk. Derfor skal vi også reflektere dette i sakene vi skriver. Du skal få tips til hvordan du kan kjøpe fine og billige klær, og hvordan du ved små forandringer kan gi dine gamle klær nytt liv. Vi er studenter som ikke har mye penger til overs, med det er ingen unnskyldning for å la finskjorta støve ned.

Vi sier det som en av våre favoritt-eksentrikere og fashionistaer, Anna Dello Russo: ”If you don’t feel to dress up, you are depressed. You need a fashion shower!”


Har du sett disse sakene?