Ny nettside og ny logo

Ny logo: Peikestokken er tilbake med ny nettside og ny logo. Foto: Kjetil Høiby

Et nytt semester er godt i gang, og frivillighetsånden råder igjen i studentavisa. Med flere medarbeidere enn noen gang er Peikestokken tilbake og klare til å fore Voldas studenter med essensielt lesestoff.
Av Helene Melseth Flaaen (ansvarlig redaktør) og Trygve Norum-Lunås (nettredaktør)

Vi sparker det hele i gang med lanseringen av vår nye nettavis, som har fått et helt nytt design. Vi er også stolte av å kunne vise frem vår nye logo, utviklet av de kreative geniene i vår layoutavdeling!

På Peikestokken.no vil du kunne lese om alle de siste nyhetssakene fra Voldas studentmiljø, samt få med deg alt som skjer under VEKA12! Gjennom sidestolpen kan du blant annet sjekke hva som skjer i Volda via ”Det skjer”, som for anledningen er erstattet av VEKE-kalenderen, og besøke andre studentmedier.

Når det kommer en ny papirutgave av Peikestokken, kan du lese denne på nett i .pdf-format. Vi vil også få på plass et arkiv etterhvert, hvor du kan bla i våre tidligere papirutgaver.

Peikestokken.no er et prosjekt under kontinuerlig utvikling, og nettsiden vil i den kommende tiden bli oppdatert og oppgradert jevnlig. Dersom du ser noe du mener er feil, om noe mangler, eller om du vil tipse oss om en sak, kan du enkelt og anonymt kontakte oss gjennom ”Tips Oss”-knappen, eller sende en mail til Tips@Peikestokken.no.

Den nye nettavisen gir en peikepinn på avisens retning fremover. Med høye ambisjoner og stor satsing i alle redaksjonene, er det mye å se frem til. Som det stod skrevet på vårens første Peikestokken-plakater:

”Vi vil til neste nivå.”


Har du sett disse sakene?