19:00 Null Problem

Kanskje lurer du på hvordan du får deg kjæreste? Eller skjønner du ikke helt hvordan det skal gå å flytte hjemmefra? Blitt litt ekstra julefeit, og trenger tips til å miste noen kilo? Null problem!

Vi er Kaja og Bendik, og skal hjelpe deg gjennom krisa. De store spørsmålene er der for å besvares, og den oppgaven tar vi på oss, onsdager på Volda Studentradio. Med glimt i øyet, aktuelle saker og god musikk skal vi forsøke å lose deg gjennom hverdagens hav av problemer!

Bendik Hansen:
20 år gammel fra Tønsberg. Vier fritiden til musikk, radio og forsøket på å leve et sosialt liv. Holder på med en bachelorgrad i journalistikk ved Høgskulen i Volda. Har ikke et kallenavn og er litt lubben. Det sier i hvertfall mamma. Om jeg er morsom? vet ikke. Jeg er singel da, det vet jeg. Ikke les dette, bli heller kjent med meg gjennom Null Problem på VSR!

Kaja Andreassen:
20 år gammel snelle fra byen med det rare i, altså Horten. Lever norges slappeste studenttilværelse og har sett alle sesongene av Charterfeber. Flere ganger. Ler en god del på fritiden, og da mest av meg selv. Mamma kaller meg kajsi, men du kan få lov til å kalle meg det du vil. Lyst til å date meg? det er ikke sikkert jeg vil date deg, men du kan bli bedre kjent med meg gjennom dette opplysningsprogrammet.

Har du et konkret problem du vil ha hjelp til å løse? lurer du kanskje på hva koketiden på ris er, eller rett og slett trenger tips om hvordan du skal slå opp med gutten du egentlig ikke liker så godt? Send inn spørsmål til siden eller til Bendik.Hansen@yahoo.com.

Vi høres!


Har du sett disse sakene?