Velkommen til studietidas beste opplevelse!

Vi i årets Faddervekestyre er i full gang med planlegginga av høstens feteste Fadderveke, noen gang! Du kan glede deg til et fullpakka program fylt av spennende, utfordrende, og gøyale aktiviteter. Vi er opptatt av at alle skal finne noe de liker, og at det skal være muligheter for alle slags studenter til å delta. Det er bare å begynne å glede seg til semesterstart 14. august for Fadderveka 2018 kommer til å bli en minnerik opplevelse!

 

I årets styre er vi en positiv gjeng studenter som jobber iherdig med programmet, til tross for eksamensstyr og andre verv denne våren. For mange kan Fadderveka virke overveldende og slitsom å henge med på, derfor har vi valgt å utvide den med enda en uke hvor vi legger opp til litt chill og grill. Uke én er fylt av fart og moro, og uke to skal være en roligere uke hvor du likevel kan praktisere de sosiale skillsa dine. Rokken disker opp med fete konserter og arrangementer hvor du får rista løs nervøsiteten på dansegulvet. Vi vil i løpet av sommeren dele små drypp av hva du har i vente til høsten, men foreløpig holder vi kortene tett til brystet.

 

Faddervekestyret 2018 gjør alt vi kan for at du som gammel eller ny student skal finne deg godt til rette i Volda, og at studieårene her skal bli dine beste. For mange tar det tid før man blir kjent med andre, mens for andre er det verdens letteste biff å fikse. Dette tar vi hensyn til, og vi skal love å gjøre vårt ytterste for at alle skal med! Med «vi» mener jeg arrangementansvarlig og PR-student Vilde Berge Felde (22) som slenger sammen créme de la créme av arrangementer hvor alle skal finne noe de synes er gøy å delta på. Sponsoransvarlig og barnevernspedagogstudent Silje Senning (23) som holder styr på økonomien, og sørger for at vi har de midlene som trengs for å få best utbytte av Fadderveka. PR- og multimedieansvarlig og PR-student Matias Hagen (24) som er ansvarlig for at Fadderveka blir foreviget gjennom fete bilder, og er ansvarlig for all kommunikasjon gjennom sosiale medier.

 

Fadderansvarlig og barnevernspedagogstudent Alexander Økland (25) finner de beste fadderne som skal gjøre Fadderveka til en fetest mulig opplevelse for deg. Til slutt meg sjøl, faddervekesjef og journalistikkstudent Julie Hjermstad (21), som skal sørge for at hele smørja går i boks. Det viktigste for meg er at fadderbarna føler seg trygge til å være seg sjøl og delta på akkurat det de vil. Det skal ikke oppleves press fra noen kant, og tilbudene vi legger opp til skal være lavterskel å delta på.

 

Følg oss gjerne på sosiale medier @Fadderveka for å oppdateres på hva som skjer til høsten!

 

Vi gleder oss enormt mye til å treffe akkurat deg til høsten! Beste hilsen fra Faddervekestyret 2018.


Har du sett disse sakene?