Hår på tissen, hår på musa, hår på ballene, hår på leggen.

Kroppshår generelt er vel snart like mye diskutert som triggerpunktet ulv. Sådan er jeg for så vidt glad i ulven og mener den har sin plass i naturen. Likeså hører vel strengt tatt håret til kroppen også. For å glede Betel og alle andre lokale kristne, så har gud skapt oss med menneskehår. Hvorfor? Ikke spør meg. Poenget mitt er at du trenger ikke skamme deg over kroppshåret ditt.

 

La meg fortelle dere en liten historie. Forrige helg satt vi gutta (GUTTA! GUTTA! GUT-TA!) å drakk saft før vi skulle på rokken. Selvfølgelig, når sukkeret sparker nederst i magesekken kommer det endeløse tema sex opp. En av de rundt bordet hadde spasert ut av Rokken med en jente forrige helg, inn på soverommet og opp i køya. Hvilke lyder eller ord som kom ut den kvelden blir mellom oss gutta. (GUTTA! GUTTA! GUTTA!) men en ting skal jeg røpe.

 

‘’Jeg vet ikke om jeg tør, jeg har ikke shavet på lenge’’.

Skal vi sammen tippe hvem som sa dette, og hva som skjedde videre? Ja, det var jenta som sa det, og ja, det ble marinert laks den kvelden og. Rett på den litt mer dystre kjerne her. Hvorfor i alle land og dager skal det ha noe å si at hun ikke har barbert fitta, dåsa eller hva enn den blir kalt. Jeg tror jeg, med for-behold om unntak av noen overdrevet kresne gutter, kan si at vi mannfolk egentlig ikke bryr oss så mye.

 

Hvem er det som har prakka på henne den skamfølelsen for å være uheldig med hårtimingen? Det er faktisk ikke alle som planlegger sex-en sin. Det er faktisk noen som puler sjeldnere enn andre, og det er faktisk noen som kan være seksuelt usikre på seg selv. La nå for pokker de slippe å måtte ha press på hvordan deres egen ‘’mus’’ skal se ut. Til det, det presset om at blomsten din skal være stilkfri, la blomsten din være slik du vil ha den du.

 

De seks gode grunnene til å ta bort håret, som nevnes i påfølgende spalte, kan jeg nok for så vidt si meg enig i. Men det er ikke enten eller. Selv om organet lukter bedre uten hår, og man slipper å bruke tannpirker for å få bort hårstråene etter oral aktivitet, så har det ikke så mye å si. Det er kanskje bedre uten, greit nok. Men det er jaggu ikke så avgjørende.

 

Misforstå riktig, jeg sier ikke at dere for guds skyld skal ha hår nok til å henge opp juletrelysene der nede, noe som for øvrig hadde vært veldig koselig. Personlig bryr jeg meg svært lite om det er hår eller ei. Men jeg bryr meg om at jenter generelt skal få slippe det kroppspresset. Ja hår er en del av kroppen. Ikke vet jeg om gutter har det samme presset, men på generell kunnskap vil jeg tro at kroppspress er mer utbredt hos jenter. På vegne av alle med penis, stor som liten, vil jeg si at vi ikke tenker særlig mye over om det er hår eller ei. Hvert fall ikke nok til at det har en betydning for hva som skjer når begge parter drypper fra legemet. Drit i hva folk sier. La blomsten din blomstre, med eller uten stilker. God sex videre!